Wie zijn wij

Over Ons

Wij zijn een innovatief bedrijf dat zich toewijdt aan het leveren van hoogwaardige oplossingen en diensten. Ons team van gepassioneerde professionals streeft naar continue verbetering en klanttevredenheid. Met een focus op creativiteit en technologische vooruitgang streven we ernaar om waarde toe te voegen aan onze klanten en positieve impact te creëren in de markten waarin we opereren.

De werkzaamheden van Line-it

Naast het relinen van afvoer of riolering kun je bij ons ook terecht voor andere werkzaamheden. Onze reline experts zijn onder andere gespecialiseerd in renovatie, reiniging, lekkages en inspectie!

Riool Relinen

Herstel van standleidingen en afvoeren door middel van relining is een efficiënte methode om beschadigde of versleten leidingen te vernieuwen zonder de noodzaak van vervanging.

Riool Reinigen

Het reinigen van standleidingen en afvoeren is essentieel om verstoppingen te voorkomen en de goede werking van het sanitairsysteem te waarborgen.

Camera inspectie

Optimaliseer uw leidingsysteem door het regelmatig laten inspecteren van standleidingen met behulp van camera-inspectie.

Lekkage

Lekkages in afvoeren kunnen leiden tot vervelende waterschade en zelfs structurele problemen in uw woning veroorzaken.